Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Besök atelje
Galleri
Bildspel
konst till salu
Gästbok
Länkar
Visitkort
Meddelande
Blogg
Lucie RääfLucie Rääf
Lucie Rääf, heltidskonstnär med utbildningar från Danmark och Sverige. Jurybedömda, separat utställningar sedan 1978. Verksam med Galleri Rääf i Stockholm där utställningar och ateljéarbete kan ses. Deltagande på konstutställningar, konstmässor runt om i Norden.

Ateljéverksamhet på Saltsjöqvarnskaj. Ateljébesök och kurser i måleri.

Utsmyckningsuppdrag till många svenska företag och Svenska kyrkan. Representerad på flertalet kommuner.

Medlem i Konstnärernas Riksorganisation, KRO, Svenska Konstnärinnor.

På förfrågan utför jag konstverk på beställning till både privat personer och företag. Bland mina referenser finns företag, designhotel och skolor.

Utbildning
Många konstnärer gav uppmuntran till ett tidigt konstnärsskap. Debuterade som 17 åring på Hallands Museum. Konstnärliga utbildningar på Billedskolan, Köpenhamn, Lunds Universitet, RMI-Berghs, Stockholm och Gerlesborgsskolan i Bohuslän samt RMi Berghs i Stockholm.

Utställningar
Under en lång rad år har jag ställt ut, på både separat- och samlingsutställningar. Flertalet utsmyckningsuppdrag både till offentlig och privat miljö.

Utsmyckningsreferenser, Atos Medical i Tyskland, Nordic Hotels i Stockholm, Dux Showroom i Trelleborg, Nibe Företagen i Markaryd, Wallbergskolan i Halmstad, Tylebäck Hotel & Konferens i Halmstad,
St Nikolai Församlng i Halmstad. Samt Mönsteruppdrag till NK och Åhlens,