Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Besök atelje
Galleri
Bildspel
konst till salu
Work in progress
Video
Senaste nytt
Gästbok
Länkar
Visitkort
Kalendarium
Meddelande
Blogg

 


Louise Hävre  
     
2024-07-16 10:48 Allmänt    Kommentera »
Identifiera bekanta fiender.🙈


Var och en av oss har ett öde - en inbjudan att klättra till de höga platser dit få är villiga att gå. Som konstnärer är vi kallade att bidra till kulturen genom att skapa skönhet som idag förvandlas till bättre dagar framåt. Vår resa inkluderar lite sorg, lidande och uppoffringar men också enorm glädje.

Längs vägen kommer spöken från vårt förflutna för att håna oss. De berättar för oss skrämmande saker som skrämmer oss, får oss att vilja ge upp och strävar efter att stjäla vårt öde från oss. De kommer till oss när vi är svaga, känner oss missmodiga eller nyligen har mött ett bakslag.

De berättar sällan hela sanningen och överdriver eller fabricerar ofta historierna de berättar. Vi känner inte alltid igen deras bedrägeri, och ibland tror vi oskyldigt på dessa röster. De är så lömska att de ofta klär ut sig som vår egen röst så att vi litar mer på dem.

Dessa röster klirrar ofta dagligen och säger: "Jag förstörde det igen. Jag är vilsen och vet inte vad jag gör. Jag är inte särskilt bra och vet fortfarande inte hur jag ska... Den ständiga kritiska rösten av tvivel är något vi lever med dagligen, och det blir ganska utmattande när det försöker slita ner oss.

Det finns en mer aggressiv röst som hånar oss när vi är låga, besvikna och ger efter för vår fiende, Tvivel: ”Vem tror du att du är? Är du seriös? Tror du verkligen att du kan förändra världen? Vem kommer att lyssna på dig eller vill ha din konst? Du är bara en dum liten drömmare.”

Det kastar sedan skam över oss: ”Alla kommer att skratta åt dig och säga att du är full av dig själv. Vad oseriöst och själviskt av dig att vara konstnär. Vilken dum jakt.”

Och så finns det självömkan och förbittring förklädd till din röst: ”Jag har provat allt, och ändå fungerar ingenting. Jag har jobbat så hårt, men jag kan fortfarande inte göra det. Jag har hoppats på detta i hela mitt liv, men jag kan aldrig få en paus, och ingenting fungerar för mig. Jag är bara inte tillräckligt bra, oavsett vad.”

Var och en av dessa välbekanta röster är en lögn och en förvrängning. Du är inte speciell i att vara den enda som upplever denna plåga heller! Varenda artist som har rest detta berg till höga platser har upplevt detta.

Du är inte ensam, har otur eller skadad, och du har inte heller missat din chans. Du är precis där du borde vara och gör just det som ger dig mest tillfredsställelse, syfte och glädje i ditt liv. Du ÄR en världsomvandlare, och du KOMMER att nå den höga platsen för att uppfylla dina drömmar och uppnå ditt hjärtas önskningar.

I själva verket är det just därför du upplever sådant motstånd och svårigheter och varför du hör så många grymma tankar och röster komma mot dig från alla håll. Om du satt i soffan och tittade på TV och åt pizza skulle du aldrig höra de rösterna. De kommer bara för att terrorisera oss när vi eftersträvar något värdefullt och storslaget.

Det är sant att när du stiger kommer du att möta rädslor och uppleva lite sorg och lidande. Det är oundvikligt. Men istället för att se det som något att vara rädd för, borde du omfamna det. Det är den naturliga processen som krävs för att hantera din framgång.

Tack och lov kommer du inte dit snabbt och smärtfritt utan tillväxten och det hårda arbetet som bygger integritet och karaktär. När du når den höga platsen kommer du att vara någon som kan hantera ansvaret för framgång. Ju större smärta och lidande, desto större En dag kommer de negativa, lögnaktiga rösterna du hör att blekna och bli mindre bekanta. Du kommer sällan att höra från dem, och en dag kommer de röster som har plågat dig att låta som om de talar ett främmande språk, ett du inte längre förstår.

Dessa röster kommer att ersättas med självförtroende, trygghet och framgång. Du kommer att titta tillbaka längs din resas spår och se hinder du passerat, gropar du hoppat över och fällor som aldrig snärjde dig eftersom du fortsatte din resa.
Lycka till på din fantastiske resa .
Det kommer att bli precis så bra som du önskar , så har det blivit gör mig .
Kärlek och ljus till alla mina vänner och följare 🧑‍🎨🎶💖😍🥰

  

2024-07-09 11:08 Allmänt    Kommentera »
Kraften i andligt skapande 🙌
Att uppnå en hälsosam nivå av mental disciplin är beundransvärt och kräver ett sant och ädelt beslut att kliva in i ditt öde och anpassa dig till framgång. Att upprätthålla disciplin kräver ännu mer engagemang och dedikation.
Det kan vara nedslående och svårt att bygga sin framgång ensam. Vi är...
Läs mer »

2024-07-08 08:51 Allmänt    Kommentera »
Dagen är en gåva 🌟
Det är idag jag ska skapa ett liv.
Det är i presens, jag ska förvandla ett tårögt imperfekt till ett glädjefullt futurum.Jag ska sträva framåt och drömma om vackra målningar som jag ska skapa .

Läs mer »

2024-06-03 21:21 Allmänt    Kommentera »
Ditt unika jag 🌟
Ditt unika jag - del av en större målning under process

Ditt unika jag

"Ingen är som du. Och det är din största kraft ".
Ingen människa på vår jord är helt lik någon annan .Du är den enda som är som du . Du är unik. Du har unika gåvor som ingen annan än just du kan...
Läs mer »

2024-05-13 11:23 Allmänt    Kommentera »
Vilken succé 🖼️🍀
"Tålamod ,uthållighet och svett är en oslagbar kombination .
Uthållighet leder till framgång "
Den här helgen har det varit svettigt 🤣men vi är så tacksam över alla som besökt oss . Vi trodde inte att det skulle komma så många besökare på en och samma gång under hela...
Läs mer »

     

«    July 2024    »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Senaste blogginläggen
Identifiera bekanta fiender.🙈 16/7-24
Kraften i andligt skapande 🙌 9/7-24
Dagen är en gåva 🌟 8/7-24
Ditt unika jag 🌟 3/6-24
Vilken succé 🖼️🍀 13/5-24
Drömmar kan bli verklighet ! ❤️ 30/4-24
En oas för själen 🌿 27/4-24
Dags för vernissage 🌿💕 18/4-24
En Gala kväll👠💕❤️ 17/4-24
Sinnets väg 15/3-24

Bloggkategorier
Allmänt
Biennalen
Månadens Bild!
Prisutdelning och Premiering
Månadens Konstnär
ART EXPO
Succe för Art Expo Älvkarleö Herrgård
Konst utställning
Konstutställning!!
Vernissage
Konstkritik
Diplom
Tack
Konstutställning
Intervju
Louivre
Louvre de Paris
Glädje källan!
Logga!
Radio intervju! P4
Välgörenhet
Häng med mig!
Släpp loss din kraft!
Vatikanen
Monaco
Crystals
Det som inte får hända har hänt
Självporträtt
Om du var du!
London
Vårsalongen
Meningen och symbolik i mina verk
Blogg tips
Tävling
Boksignering
Kunstavisen
Min Konstbok !
Statyer
Hängande Stayer
Hemsida
Konstryck
Julsalongen!
Artikel från Bättre Nyheter
Skyddsängel
Utmärkelse
Kärlek
Reportage
Julhälsning !
Urna
Helig Madonna
Gästinstagrammare
Glas
Kungligt Besök !
Pussel
Inreda
Föreläsning
Jubeleum!
Jury
Ölet
Ny öl!
Kurs
Canvas Tryck
Guggenheims Art magasin New York
Öland Spirar ☘️
Krukor