Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Besök atelje
Galleri
Bildspel
konst till salu
Video
Senaste nytt
Gästbok
Länkar
Visitkort
Meddelande
Blogg
Carina Ehlers

Välj väggfärg:
Välj ram:

Här kan du skicka en intresseanmälan till konstnären. Ange så mycket information som möjligt så att konstnären kan återkomma med detaljerad information om konstverket, frakt osv. En kopia på intresseanmälan skickas till den e-postadress du anger.

Titel:
Motiv:
Teknik: Akvarell
Mått:
Upplaga:
Pris: Lägg bud på konstverket
Övrigt: Kul akvarell experiment & lite tänkvärt 🐋
Detta är inget direkt föreställande och det är så som jag känner nu, att jag inte vill begränsa mitt sinne, inte göra åtskillnad mellan sinnet och det högre självet. Dessa två begrepp är två olika aspekter av vår existen och är grundläggande i österländska filosofier om andlig utveckling och helande, läkande. Självet, eller det högre jaget, ses som oändligt, medan sinnet är begränsat i både tid och rum. I våra sinnen pågår en ständig ström av chatter, kommentarer, värderingar, jämförelser och bedömning - sinnet är ett bestämt sätt att strukturera våra tankar.

Alla dessa bedömningar och värderingar leder dock till att sinnet hittar något som är fel, antingen i ens egen personlighet, någon annans, eller i situationen. Sinnet kan inte befinna sig i Nuet, det pendlar hela tiden mellan det förflutna och framtiden. Men betänk att det som varit i förgången tid redan har passerat och går inte att förändra, och vi vet inte vad framtiden bär på. Det enda som vi har är Nu.

Sinnet letar alltid efter ett sätt att förändra saker. Det är inte inställt på att Vara utan på att Bli, och lämnar på så sätt inget utrymme för tillfredställelse och frid. Den här sortens sinne ser alltså inget värde i sinnesupplevelserna som sådana, utan söker bara utnyttja dem för sina egna syften.

En fin fortsättning på nya veckan ✨💕🦜 och må vi gå med lätta steg i medveten närvaro. 💗 Kram


Namn
Address
Postadress
Telefon
E-post
Ditt bud (SEK)
Meddelande
Bekräftelsekod
Ange koden exakt så som du ser den