2009-03-15 11:00:22 makrill Färdiga firrar Gult är inte fult, kolla här!
Jag blir glad av gul färg, den är solig och värmer!
Här ser du mina gula makrillar steg för steg.
Jag har lagt ut dem i bakvänd arbetsordning, den klara först och den första sist, hm..lät det invecklat?
Dessa serveras gärna med grön spenat, röd lingonsylt och färsk potatis och en liten knippe dill!

Kommentera »2009-03-15 Södertälje Kommentar från: Ingemar Nyström Läckert, men du menar väl röd spenat, blå lingonsylt och lila potatis!
Keep up the good work!
Ingemar 2009-03-15 Göteborg Kommentar från: Marie Almqvist Vad kul med steg-för-steg bilderna. Jag försöker med det ibland, men så missar jag en massa mellansteg så blir det ingenting av det.
Jag tycker väldigt mycket om "det första steget" också. Nästan så jag tycker att det hade varit läckert att stanna där. |