Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Galleri
Bildspel
Gästbok
Länkar
Visitkort
Meddelande
Taimi Borg
Skriv i gästboken

Meddelande 
Från 
E-post 
Bekräftelsekod 
Ange koden exakt så som du ser den 

Gästbok
2020-10-08
Från: Taimi Borg
Hej Lena! Tack för dina fina ord. Vänligen kontakta mig på emailadressen som finns länkad under "Visitkort" i menyn till vänster. Tack, Taimi
  
2020-08-02
Från: Lena Olsson
Vackra konstverk- vill köpa-kontakta oss!
  
2018-12-10
Från: Yvonne
Hej Taimi, är så förtjust i ditt måleri. Hur mycket kostar en oljemålning?
  
2017-05-05
Från: Lena Ivarsson
Du är en underbar konstnär!
  
2014-02-22
Från: Barbro Åkerström
Inga ordnar, utan ordar givetvis. Fann det vackraste alvaret från Ekelunda, Frösslunda och Skarpa Alby. Ordarna i nordost,ex. Högenäs orde, Nyby orde, Södra Greda m.fl. Lundarna i mitten, Albrunna Lund, Mörbylilla, och markerna kring Gråborg o Ismanstorps Borg. Skrev dagböcker på den tiden så minnen har etsat sig fast.
  
2014-02-22
Från: Barbro Åkerström Hallqved Rickardsberg Uppsala
Blev drabbad av ditt måleri!!! Slog till i maggropen, hjärtat och vad du vill... Har själv klåpat med akvarell och sökt det sublima, enkla och genomskinliga. När jag såg dina tavlor visste jag, att det var det här jag sökte, men ej förmådde... Var inne på Bodil Magnussons sida och såg ditt måleri i samband med någon gemensam utställning, tror jag...Varit massor på Öland mellan 1978-95, hela tiden med naturen som besöksområden ex. alvaret, lundarna, ordnarna och hedarna. Jag ser det Öländska skimrande ljuset i dina alster! Stor konst att få fram. Det enkla är oftast det svåraste, om det ska vara med finess. Från en beundrarinna.