Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Galleri
Bildspel
Video
Senaste nytt
Gästbok
Länkar
Visitkort
Meddelande
Blogg
Måd Demår
2014-07-28
"Sintra Arte Publica, XI"
Skulpturutställning "Sintra Arte Publica, XI" i Sintra, Portugal:
Utställningstid 13/7-14 - 30/6 -15
Välkomna!
 
2013-09-02
40-talsföreställning "Säg det i toner"
Musikgruppen "da Capo" med sångerskan och konstnären Måd Demår kommer till Stockholms anrika Vällingby för att framför föreställningen "Säg det i toner", på Vällingby Teaters stora estrad. Detta får du och dina vänner inte missa, köp biljetter redan i dag!da Capo

Musikgruppen "da Capo" har i snart tio år turnerat med sina bejublade 40-tals föreställningar.

Måd Demår, Kerstin Eriksson, Bertil Johansson och pianisten Stefan B Nilsson, lyckas tillsammans ge nytt liv åt den tidens stora musikskatt som fortfarande är så älskad.

Under 2007 fick de stor uppmärksamhet i samband med jubileumsskivan "En stilla flirt - Ulla Billquiat & jag". Vi kunde då både se och höra Måd Demår i radio och TV. Bland annat i radioprogrammet Da Capo, TV4 Nyhetsmorgon och i SVT Gomorron på Ulla Billquists 100 årsdag, tillsammans med Ullas Billquists dotter, Åsa Roussel.Säg det i toner

I föreställningen "Säg det i toner" får publiken åka med på en tidsresa tillbaka till 1942 och där möta Ulla Billquist som avbrutit en beredskapsturné för att uppträda i huvudstaden.
Zarah Leander har tillfälligt lämnat Berlin för att uppträda med ingen mindre än Karl Gerhard som inte är nådig i sin kritik mot det rådande politiska klimatet. Mitt i föreställningen dyker beväringen Karlsson upp med sitt lilla frieri Elvira. Allt ackompanjeras av Nalens och Thore Ehrlings pianist Stig "Stickan" Holm.
»
 
2011-05-01
Pågående utställning i Sundsvall
Tydlig skulptur mot gåtfullt måleri...
recension sundsvalls tidning »
 
2011-05-01

Kärt återseende på 13 Art & Litter
recension dagbladet »