Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Besök atelje
Galleri
Bildspel
Senaste nytt
Gästbok
Länkar
Visitkort
Meddelande
Blogg
Bosse Blomén Svensson
2015-05-20
Sommarkurser 2015
Den 3 - 5 juli kommer jag att hålla i en akvarellkurs i landskapsmåleri i Jönköping genom Folkuniversitetet. För mer info. kontakta Folkuniversitetet i Jönköping.

V.29 leder jag en kurs i lanskapsmåleri i olika/valfria tekniker på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg. För mer info. kontakta Katrinebergs folkhögskola.
 
2014-11-20
Helgkurs på Västkusten
Sista helgen i november håller jag en kurs i abstrakt måleri i akryl på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg.
 
2013-02-19

Jag är antagen till Nordisk akvarell i Norge. Det känns kul. Det blir några utställningar i år. Under våren på länssjukhuset Ryhov i Jönköping tillsammans med den ateljéförening jag är med i och vi ska även ha en utställning i Alvesta under oktober. Däremellan blir det akvarellsalongen i Norge och senare Galleri Blå i Jönköping under november och december månad.
 
2012-09-30
Antagen till internetutställning
Jag har blivit antagen till den jurybedömda medlemsutställningen på internet genom NAS.
Finns på: www.akvarellen.org
 
2012-09-29
Veckoslutskurs
Jag planerar att i början av november i år ha en veckoslutskurs fredag till söndag, på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg. Kursen kommer att bestå av olika tekniker i färgpennor och akvarellpennor. Allt beror förstås på antalet sökanden om kursen blir av eller ej. Mer information kommer att finnas på skolans hemsida. Katrinebergs folkhögskola — Region Halland
www.katrineberg.fhsk.se
 
2012-08-10
Ny utställning
Jag medverkar i en ny utställning tillsammans med mina ateljévänner i "Bredarydsakademin" på kulturhuset Borgen i Gislaved 22 september - 13 oktober.
Vernissage 22 september.

www.gislaved.se/kultur och bibliotek/kulturhuset Borgen
 
2012-01-21
Medlemsutställning galleri Hörle slott
Medverkar nu på medlemsutställningen på galleri Hörle slott. Har personligen inte kunnat besöka den än men det ska bli under morgondagen. Bilderna sålda fick jag veta...bonus ;)