Svenska konstnärer www.svenskakonstnarer.se
Om konstnären
Besök atelje
Galleri
Bildspel
konst till salu
Work in progress
Video
Senaste nytt
Gästbok
Länkar
Visitkort
Kalendarium
Meddelande
Blogg

 


Louise Hävre  
2024-07-09 11:08 Allmänt    Kommentera »
Kraften i andligt skapande 🙌
Att uppnå en hälsosam nivå av mental disciplin är beundransvärt och kräver ett sant och ädelt beslut att kliva in i ditt öde och anpassa dig till framgång. Att upprätthålla disciplin kräver ännu mer engagemang och dedikation.
Det kan vara nedslående och svårt att bygga sin framgång ensam. Vi är bara människor, och var och en av oss blir frestad att släppa taget. Vi vill ibland bosätta oss i våra bekvämligheter och ta den lätta gatan. Vi blir trötta, slitna och nedslagna. Vår tro minskar, och ibland vill vi sluta.
Det här är normalt. Vi går alla igenom detta. Men att vara ansluten till andra med liknande mål och ambitioner kommer att sporra oss att stanna kvar i kampen. Att vara en del av en blomstrande och uppmuntrande gemenskap är hur vi kan upprätthålla vår sak. Att få kontakt med något som är större än oss själva kommer att ge oss kraften att övervinna irritationerna och hindren som kvarstår för att avskräcka och avskräcka oss.
Vi kan inte bara vara disciplinerade med vår fysiska natur. Det kommer inte att vara länge om vi inte kan vara både mentalt och andligt disciplinerade.
Andlig disciplin är den sista delen av en tredimensionell kompetens att disciplinera. För att bygga varaktiga vanor som blir en livsstil för att uppnå och leva ditt bästa liv, behöver vi alla tre.
När vi väl blir andligt disciplinerade blir allt lättare. Vi kan behärska vår mentala attityd och tankemönster och lätt bli mästare över vår tidshantering och fysiska kroppar.
Andlig disciplin kräver ödmjukhet: att inse att det finns ett slut på oss själva, och oavsett hur hårda eller engagerade vi är, har vi fortfarande svagheter och brister. Vi blir andligt disciplinerade genom att gräva djupt inom oss för att hitta vår gudomliga natur och ansluta till källan. Vi kommer alltid att sakna denna kraftfulla anslutning.
Att ansluta till källan kan se olika ut för alla. För mig innebär det en intim relation med Gud. Att höra Guds röst har varit den ultimata, djupaste, livsförändrande vana jag har utvecklat. Jag vill inte ta några stora beslut, utveckla nya relationer eller påbörja ett projekt utan att först höra från min källa.
Att veta att jag är på rätt väg och att arbeta med rätt människor gör rätt saker är hur jag förblir låst i mitt öde. Att höra Gud och få kontakt med likahjärtade människor har varit kärnan i min andliga disciplin.
Att ta kontakt med Gud genom gudomligheten inom mig har gett mig befogenhet att veta saker och se saker som jag inte skulle veta eller se annars. Andlig disciplin ger sann visdom. Det är så vi vet vad vi ska prioritera, vad vi ska släppa taget om och hur vi kan utnyttja den övernaturliga förmågan som påverkar vår energi, insikt, intuition och empati.
Att utveckla andlig disciplin kommer inte bara att göra dig mer disciplinerad på andra områden och hjälpa dig att få draghjälp i din framgång, utan det kommer också att hjälpa dig att bli en bättre artist! Det kommer att öppna upp kreativa vägar inom dig som du alltid har drömt om. Du kommer att kunna måla utanför din egen förmåga. Du kommer att ha en vision om vad som verkligen är sublimt.
Så, hur odlar du andlig disciplin?

1. Avsätt oavbruten tid för att ansluta till din källa.
2. Skriv en andlig dagbok och dokumentera din relation till din källa.
3. Skriv ner de drömmar du har när du sover.
4. Få kontakt med andra som söker och utövar andlig disciplin.
5. Lyssna noga efter det gudomliga genom naturen, röster inom ditt samhälle, det skrivna ordet, din konst och den där lugna, kärleksfulla rösten inom dig, och skriv ner det.
Att fokusera på denna tredje, mest kraftfulla nivå av disciplin kommer att höja allt du gör. Arbeta för att bygga upp en konsekvent vana i andlig disciplin, och du kommer aldrig att ångra det.
Din konst kommer att förändra världen, och att utveckla andlig disciplin hjälper dig att navigera i denna otroliga ära.

  

2024-07-08 08:51 Allmänt    Kommentera »
Dagen är en gåva 🌟
Det är idag jag ska skapa ett liv.
Det är i presens, jag ska förvandla ett tårögt imperfekt till ett glädjefullt futurum.Jag ska sträva framåt och drömma om vackra målningar som jag ska skapa .

Läs mer »


«    July 2024    »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Senaste blogginläggen
Kraften i andligt skapande 🙌 9/7-24
Dagen är en gåva 🌟 8/7-24
Ditt unika jag 🌟 3/6-24
Vilken succé 🖼️🍀 13/5-24
Drömmar kan bli verklighet ! ❤️ 30/4-24
En oas för själen 🌿 27/4-24
Dags för vernissage 🌿💕 18/4-24
En Gala kväll👠💕❤️ 17/4-24
Sinnets väg 15/3-24
Kärlekens väg 2/3-24

Bloggkategorier
Allmänt
Biennalen
Månadens Bild!
Prisutdelning och Premiering
Månadens Konstnär
ART EXPO
Succe för Art Expo Älvkarleö Herrgård
Konst utställning
Konstutställning!!
Vernissage
Konstkritik
Diplom
Tack
Konstutställning
Intervju
Louivre
Louvre de Paris
Glädje källan!
Logga!
Radio intervju! P4
Välgörenhet
Häng med mig!
Släpp loss din kraft!
Vatikanen
Monaco
Crystals
Det som inte får hända har hänt
Självporträtt
Om du var du!
London
Vårsalongen
Meningen och symbolik i mina verk
Blogg tips
Tävling
Boksignering
Kunstavisen
Min Konstbok !
Statyer
Hängande Stayer
Hemsida
Konstryck
Julsalongen!
Artikel från Bättre Nyheter
Skyddsängel
Utmärkelse
Kärlek
Reportage
Julhälsning !
Urna
Helig Madonna
Gästinstagrammare
Glas
Kungligt Besök !
Pussel
Inreda
Föreläsning
Jubeleum!
Jury
Ölet
Ny öl!
Kurs
Canvas Tryck
Guggenheims Art magasin New York
Öland Spirar ☘️
Krukor